Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Cirkeltecknaren" by Fred Vargas * Book PDF Kindle ePub Free

Cirkeltecknaren

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Cirkeltecknaren
  • Author : Fred Vargas
  • Release Date : January 21, 2015
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,Mysteries & Thrillers,
  • Pages : * pages
  • Size : 1177 KB

Description

"DÀrför att en vacker dag blir det nÄgot vÀrre. FöremÄlen i cirklarna kommer att bli större allt eftersom. FrÄga mig inte hur jag vet, för det kan jag inte svara pÄ, men det Àr oundvikligt."
Under flera mÄnader rapporterar tidningarna om ett fenomen som förbryllar parisarna. Stora cirklar ritas med blÄ krita pÄ trottoarer runt olika vardagliga föremÄl och bredvid stÄr en mystisk fras skriven med vacker handstil. Kommissarie Adamsberg oroar sig. NÄgot sÀger honom att detta bara Àr början och mycket riktigt Äterfinns snart en kvinna med avskuren hals i en av cirklarna. Tillsammans med sin brokiga skara kollegor pÄ mordroteln mÄste Adamsberg göra sitt yttersta för att förhindra att fler faller offer för cirkeltecknaren.
"Cirkeltecknaren" Àr den allra första boken i serien om kommissarie Adamsberg.
Fred Vargas Àr historiker och arkeolog med medeltiden som specialitet. Dessutom Àr hon en av vÀrldens mest lÀsta fransksprÄkiga författare och har belönats med ett flertal priser för sina deckare. För "Cirkeltecknaren" fick hon bland annat ta emot CWA International Dagger Award 2009.


Free Download "Cirkeltecknaren" PDF ePub Kindle